Hoşgeldiniz Mesajı Temmuz 2018

18 Temmuz 2018 Nelson Rolihlahla Mandela'nın 100 yaşına gireceği yıldır. Sevgiyle bilinen adıyla Madiba'yı onurlandırmak için Güney Afrika ve dünya onun hayatındaki dönüm noktalarını işaretleyerek ve toplumun çocuk ve gençlere yönelik tutumunda değişiklik için çaba göstererek Nelson Mandela'nın yüzüncü yılını kutlayacak ve mirasını devam ettirecektir.

Her yıl 18 Temmuz Mandela Gününde, Güney Afrikalılar iyi bir neden için biraraya gelir. Kampanyanın arkasındaki mesaj, her birey kamu hizmeti aracılığıyla bir etki yapabilirdir. Evsizler barınağında gönüllü olunabilir ya da fakirlere yiyecek ve battaniye bağışında bulunarak yardımcı olunabilir. Nelson Mandela Uluslararası Günü, Nelson Mandela'nın bir ömür boyu Güney Afrika ve dünya için verdiği hizmetin anılmasıdır.

2018 yılı boyunca, Mandela'nın dünya vizyonu ile ilgili paylaşımlar yapacağız. Mandela ve onun çalışmaları hakkında bilgilerinizi genişletmek ve derinleştirmek için çalışacağız. Onun eğitim alanlarındaki projelerine destek verecek, toplantılar düzenleyecek ve özellikle kurmak istediğimiz gelecek için çalışacağız.

NM lived his life by 3principles

18 Temmuz 2018 Çarşamba günü Güney Afrika Büyükelçiliği Nelson Mandela Günü onuruna ARLSG- Ankara Mülteci Yemek Destek Grubu ile işbirliği yapacaktır. Büyükelçilik, mülteciler için yiyecek hazırlığı ve bunların BM önünde dağıtımı ile yardımcı olacaktır. İsteyen kişiler Elçiliğe başvurarak bağışta bulunabilirler.

Her günü bir Mandela günü yapma, Madiba'nın hayatını ve mirasını sürdürülebilir bir şekilde kutlamaktır ve bu konuda kalıcı bir değişim getirecektir.

action against poverty  Nelson Mandela Day make every day a mandela day

HAREKETE GEÇİN. DEĞİŞİME İLHAM OLUN. HER GÜNÜ MANDELA GÜNÜ YAPIN!

Büyükelçi P I Malefane
Güney Afrika Büyükelçiliği Ankara, Türkiye 

 

Bize Ulaşın


GÜNEY AFRİKA BÜYÜKELÇİLİĞİ

Kırkonaklar Mahallesi 298.Cadde No: 4 / D

Çankaya 06610 Ankara Türkiye

Konsolosluk Hizmetleri Acil Numarası: +90 (537) 912 58 07

Telefon: +90 (312)  405 68 61

Vize Bölümü: + 90 ( 312) 405 68 71

Faks: +90 (312) 446 64 34

E-Posta: general.ankara@dirco.gov.za

HARİTA