HOŞGELDİNİZ MESAJI 2022

Ambassador Dipuo Letsatsi Duba web

 

Sevgili Dostlar, Meslektaşlar ve Güney Afrika vatandaşları,

Türkiye'deki Güney Afrika Büyükelçiliği'nin resmi web sitesine hoş geldiniz. Bu web sitesi Güney Afrika'nın ilgisini teşvik etmek ve hükümeti hükümete, halkı insanlara ve Türkiye, Azerbaycan ve Özbekistan ile ticaretten işe ilişkilerini kolaylaştırmak için hizmet vermektedir. Benzer şekilde, ticaret ve yatırım ilişkilerini (ekonomik ilişkiler) geliştirmeye ve konsolosluk yardımı sağlamaya çalışıyoruz.

Bu web sitesini gezdiğiniz süre boyunca, ticaret, yatırım, beşeri sermaye ve turizmde sınırsız fırsatlar sunan zengin kültürel çeşitliliğe sahip bir ülke olan Güney Afrika Cumhuriyeti hakkında zengin bilgiler bulacaksınız.

1994'te Güney Afrika apartheid yönetimini sona erdirmeyi başardı ve yeni bir anayasal düzen getirdi; burada birleşik, ırkçı olmayan, cinsiyetçi olmayan, demokratik ve müreffeh bir toplum inşa etmeye yönelik tüm çalışmalar başarıyla kuruldu.

Türkiye, Güney Afrika'nın uzun süredir güvendiği bir dostudur ve bu web sitesi hem Türkiye Cumhuriyeti ile Güney Afrika Cumhuriyeti arasındaki ikili ilişkiler hem de bu Büyükelçilik tarafından sağlanan hizmetler hakkında bilgi vermektedir. Türk şirketlerinin ve profesyonellerinin ekonomik, siyasi ve kültürel / spor ilişkilerimizi geliştirmek için Güney Afrika Cumhuriyeti'nin büyümesine katkıda bulunmaları için artan fırsatlar vardır.

Büyükelçilik, karşılıklı dostluk ve ticaret çıkarlarımızı güçlendirmek için buradadır. Bu web sitesi, Güney Afrika ile iş yapmak isteyen veya Güney Afrika'daki ticaret ve yatırım fırsatları hakkında bilgi almak isteyen Türkiye, Azerbaycan ve Özbekistan vatandaşlarına bilgi sağlar; hem yararlı hem de çok yardımcı olacak birkaç bağlantı içerir.

Güney Afrika'ya seyahat etmek isteyen Türk, Azeri ve Özbek arkadaşlarımız ve Türkiye'de ikamet eden diğer ülke vatandaşlarımız, sitede genel turizm bilgilerinin yanı sıra vize başvurusu için gerekli bilgileri de bulacaklardır.

Bu web sitesini kullanıcı dostu bulmanızı ve karşılıklı olarak faydalı bulacağınızı umuyoruz.

 

H.E. Ms Dipuo Letsatsi-Duba
Güney Afrika Büyükelçiliği Ankara, Türkiye

Bize Ulaşın


GÜNEY AFRİKA BÜYÜKELÇİLİĞİ

Kırkonaklar Mahallesi 298.Cadde No: 4 / D

Çankaya 06610 Ankara Türkiye

Konsolosluk Hizmetleri Acil Numarası: +90 (537) 912 58 07

Telefon: +90 (312)  405 68 61

Vize Bölümü: + 90 ( 312) 405 68 71

Faks: +90 (312) 446 64 34

E-Posta: general.ankara@dirco.gov.za

HARİTA